Trend Blaster Trading System

Trend Blaster Trading System 1.2

Ingyenes
Mutatók és az állományok speciális kereskedési információkat jeleníti meg
Értékelés
4.1  (7 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
1.2 (Összes)
Integrál egy értelmes rendszer-mutatók és a kereskedelmi és a készletek vonatkozó összes információ megjelenítéséhez. A Amibroker TM kereskedési platform működik.
Ez a rendszer az előzetes fejlesztés vagy a béta teszt a zászlóshajó kereskedési rendszer Trend Blaster, valamint az általunk fejlesztett a Amibroker TM platform segítségével néhány egyszerű, mégis erőteljes tendencia a következő mutatók. Mi a neve, mint Trend Blaster Béta Version. Though a teljesen kifejlesztett változat, ha sokkal erőteljesebb, mechanikus a béta teszt egyformán jó kezdőknek.
Mik az előfeltételei a rendszer:
Ezt a rendszert úgy tervezték, 5 percnyi vagy hosszabb időkeretet, ez a tendencia a következő rendszer, hogy csak lovagolni a tendencia, hogy a maximális profit, akkor használja rövidebb idő keretek de lesz kitéve, hogy több piaci zaj, ez a rendszer tökéletesen működik, 5 perc alatt órai időkereten belül.

-ATR megáll kell a fenti diagramok, könnyű kiszúrni visszavonását az atr elég, ha a közeli bárban, az alatt vagy felett az atr stop vonal, ez azt jelenti, visszavonását, a közel, nem pedig a magas vagy alacsony a bárban, amely meghatározza, hogy;
-A pontok a diagramon, hogy a piros;
-MACD mutató kell, hogy legyen a piros szín alatt vagy nulla;
-AO mutató kell, hogy legyen piros vagy nulla alá;
-Bár színes kijelző kell, hogy legyen piros.
Információ frissítve: