Trend Blaster Trading System

Trend Blaster Trading System 1.2

Gratis
Viser indikatorer og avancerede trading oplysninger for bestande
Brugerscore
4.1  (7 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
1.2 (Se alle)
Integrerer et intelligent system for at få vist indikatorer og alle de oplysninger i forbindelse med handel og aktier. Værker på Amibroker TM handelsplatform.
Dette system er den foreløbige udvikling eller en beta-test af vores flagskib af et system for handel Trend Blaster og er udviklet af os på Amibroker TM platform ved hjælp af nogle enkle, men kraftfulde tendens følgende indikatorer. Vi har navngivet det som Trend Blaster Beta Version. Though den er fuldt udviklet version hvis det er meget mere robust og mekanisk beta test er lige så gode til nybegyndere.
Hvad er forudsætninger for systemet:
Dette system er designet til 5 minutter eller længere tid, rammer, er det en tendens følgende system, der bare ride den tendens, at den maksimale profit, du kan bruge kortere tidsfrister, men du vil blive udsat for mere marked støj, er dette system fungerer perfekt i 5 minutter til time tidsramme.

-ATR stopper skal være over diagrammer, er det nemt at spotte en tilbageførsel af atr stop, hvis afslutningen af bar er under eller over atr-stop-linje, det betyder, at en vending, det er tæt og ikke for høj eller lav i den bar, der bestemmer, at;
-Prikker i diagrammet skal være rød;
-MACD indikator skal være i rød farve eller under nul;
-AO indikator skal være rød eller under nul;
-Bar farve indikator skal være rød.
Information opdateret: